Yritys

Olemme monipuolinen ohjelmistotalo Tampereella. Tarjoamme asiakkaillemme verkkopalveluratkaisuja, joiden avulla sähköisen markkinoinnin kehittäminen ja kohdentaminen tehostuu ja liiketoimintojen läpivientiä voidaan nopeuttaa. Olemme jo yli kymmenen vuoden ajan palvelleet asiakkaitamme monipuolisin verkkoviestinnän palveluin. Tarjoamiemme palvelukokonaisuuksien painopiste on innovatiivisen ja asiakaslähtöisen suunnittelun summa, jolla parannetaan yhdenaikaisesti asiakkaan liiketoimintaa, viestintää sekä markkinointia. Erikoisosaamisemme on uusien palveluiden ideointi ja suunnittelu sekä niiden tekninen toteutus.

Tuotekokonaisuuksiimme sisältyy muun muassa digitaalisen aineistonhallinnan, sähköisen kaupankäynnin sekä aineistojen luomisen ja julkistamisen palveluita. Teemme lisäksi paljon asiakaskohtaisia palveluita, joilla voidaan helpottaa päivittäistä työtaakkaa ja parantaa prosesseja.

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti suunnittelemalla, toteuttamalla ja ylläpitämällä verkossa toimivia sivustoja, sovelluksia ja palveluita. Suunnittelussa lähdemme liikkelle aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja tavoitteet kartoittamalla. Pyrimme luomaan lopputuotteesta mahdollisimman käytettävän kokonaisuuden, sillä ihmisethän palveluita käyttävät.

Luotettava kumppani

Meille on myönnetty jo usean vuoden ajan peräkkäin sekä Soliditet Oy:n myöntämä AAA-luottoluokitussertifikaatti että Asiakastiedon myöntämä Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Olemme siis luotettava ja vakavarainen kumppani.

AAA_2010

Olemme myös osa Fly Partnersin toimintaa. Fly on monikanavaiseen ja automatisoituun sisällöntuotantoon ja julkaisemiseen keskittynyt neljän eri alan toimijan palvelu. Fly yhdistää 75 viestinnän, markkinoinnin sekä digi- ja painoalan asiantuntijaa. Palvelun tarjoavat yhteistyössä markkinointiviestintätoimisto Atomi, viestintätoimisto Selander & Co., digitoimisto Smart Files sekä Hämeen Kirjapaino Oy.

Etsitkö tuoreita ideoita verkkopalveluihisi tai kaipaatko kenties lisätehoja verkkomarkkinointiin? Ota meihin yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä!