Haemme Tampereen tiimiimme

Projektiassistenttia

Tule meille mielenkiintoisten ja monimuotoisten työtehtävien pariin, joissa pääset muun muassa ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia verkkopalveluita asiakkaillemme, tekemään sisällöntuotantoa digitaalisiin kanaviin ja kehittämään samalla omia taitojasi verkkopalveluiden asiantuntijana.

Haemme pelotonta tekijää, joka ei kavahda uusien, teknistenkin haasteiden, osuessa kohdalle. Toivomme, että kehityt kanssamme. Voimme sopia joustavasti työajoista kanssasi, mikäli esimerkiksi olet vielä opintojesi loppuvaiheessa. Innokkaalle ja uutteralle tekijälle kuitenkin riitää töitä!

Valttikortteja ovat esimerkiksi:

  • Aiempi kokemus WordPressistä, verkkokaupoista tai verkkopalveluista
  • HTML- ja CSS-tuntemus
  • Kiinnostus asiakkaiden kanssa toimimiseen
  • Hyvä silmä kauniille toteutuksille
  • Kohdillaan oleva asenne
  • Halu oppia uutta ja kehittyä alan mukana

Lupaamme olla mahtavia työkavereita, luotettavia esimiehiä sekä auttaa toisiamme menestymään. Työnantajana tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastustasi, kehitämme osaamistasi ja työterveyshuoltomme pitää Sinusta tarvittaessa huolta. Meillä on kaiken kaikkiaan hyvä yhdessä tekemisen meininki.

Me Smart Filesilla parannamme kokonaisvaltaisilla ratkaisuillamme yhtäaikaisesti asiakkaan liiketoimintaa, viestintää, markkinointia ja myyntiä. Vahvuuksiamme ovat digitaalisen liiketoiminnan konsultointi, uusien palveluiden ideointi ja suunnittelu sekä niiden tekninen toteutus ja analytiikkaan perustuva optimointi. Tarjoamme asiakkaillemme jatkuvaa tiedolla johdetun digitaalisen liiketoiminnan kumppanuutta.

Heräsikö kysymyksiä?

Heräsikö lisäkysymyksiä tai oletko jo valmis tarttumaan haasteeseen?
Lähetä hakemus CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@smartfiles.fi.

Jos tehtävästä tuli mieleesi vielä jotain kysyttävää niin laita viestiä tai soita, ja tule kupposelle. Keskustelen mieluusti työpaikasta lisää. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, eli ei kannata jäädä odottelemaan. Kysy lisää!

Hanna Kutschke,
hanna.kutschke@smartfiles.fi
tai puhelimitse 050 345 0768.