rotator1nosto

Rotator Oy:n verkkopalvelu-uudistus

Rotator Oy tuo maahan, markkinoi, myy ja huoltaa mm. maarakennuskoneita, trukkeja, henkilönostimia, kurottajia ja nostureita. Yli kuusikymppinen yhtiö on yksi toimialan kokeneimmista toimijoista, jonka asema markkinoilla on vahva. Toiminta on laajentunut kahdeksalle paikkakunnalle, mikä mahdollistaa osaltaan laajan, laadukkaan ja joustavan asiakkaiden palvelun.

Kiinnostaisiko Rotator Oy:n verkkopalvelu-uudistuksen kaltainen toteutus?

Ota yhteyttä asiakkuusjohtaja Hanna Kutschkeen
hanna.kutschke@smartfiles.fi | 050 345 0768

Mitä tehtiin

Suunnittelimme ja toteutimme Rotatorille verkkopalvelu-uudistuksen. Projektin tavoitteena oli muuntaa palvelusta responsiivinen, jotta sen selailu kaikilla päätelaitteilla olisi aiempaa sujuvampaa. Käytettävyyssuunnittelussa otettiin huomioon erityisesti sivuston kohderyhmä sekä mobiilitoimivuus. Sisältösivuille nostettiin painikkeita, jotka helpottavat käytettävyyttä pienemmillä näytöillä ja ovat verkkoselailussa informatiivisia ja johdattelevia.

Palvelun graafisessa ilmeessä pyrittiin noudattamaan Rotatorin linjaa niin värein, kuin fonttityylein. Ilme nykyaikaistettiin ja sisältö järjesteltiin loogisemmaksi. Palvelu siirrettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle, jotta ylläpidettävyys helpottuisi.

Verkkopalvelun taustalla pyörii myös SmartCare-huolenpitopalvelu, jonka avulla seuraamme aktiivisesti verkkopalvelun kävijävirtaa sekä yleistä toimivuutta.

Tutustu Rotatorin verkkopalveluun

Työkalut, menetelmät ja tekniikat
  • Alustana avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmä
  • Käytettävyys-, käyttöliittymä- ja ulkoasun suunnittelu
  • Responsiivinen suunnittelu ja toteutus
  • HTML, CSS, PHP
  • SmartCare-huolenpitopalvelu

Lisää referenssejämme