reima_wide

opto_slide2

Reiman mediapankki

Reima on suomalainen lastenvaatevalmistaja, jolla on jo yli 70 vuoden kokemus toiminnallisten lastenvaatteiden suunnittelusta. Reima haluaa löytää ratkaisuja, jotka entistä paremmin ottavat huomioon lapset, heidän vanhempansa ja koko maapallon ja yksi Reiman tavoitteista onkin muun muassa lasten vapaata ulkoilua edistävien kansainvälisten yhteistyökumppanuuksien ja toimintaideoiden löytäminen.

Kiinnostuitko mediapankkipalvelustamme?

Ota yhteyttä SmartBank-tuotepäällikköömme
Jesse Paavolaan
jesse.paavola@smartfiles.fi | 040 766 6925

Mitä tehtiin

Reiman mediapankki sisältää monipuoliset työkalut digitaalisten aineistojen hallintaan, tiedostojen ylläpitoon sekä niiden jakamiseen. Yksilöityinä toimintoina mediapankkiin on toteutettu useita erilaisia käyttöä nopeuttavia ja helpottavia työkaluja. Esimerkiksi ostotilaustyökalun avulla voidaan tarkastaa kätevästi pankissa olevat (ja sieltä puuttuvat) materiaalit sekä hakea tuotekuvien latauslinkit tai esikatselukuvat suoraan sisäänajetun CSV-tiedoston avulla.

Reiman mediapankkipalvelun automaattiset kuvankäsittelytoiminnot helpottavat päivittäistä työtä. Esimerkiksi tuotekuvien kuvakulmat on mahdollista tunnistaa kuvien nimirakenteen perusteella ja mediapankki osaa muuntaa myös väriprofiilit haluttuihin loppumuotoihin. FTP-siirtotyökalulla voidaan puolestaan ajastaa ja kategorisoida automaattisesti ulkomaalaisten aineistontoimittajien lähettämät tuotekuvat. Aineistontoimittajalta on myös mahdollista pyytää uutta versiota materiaalista suoraan mediapankista käsin.

Reiman mediapankissa on huomioitu myös materiaalien ulkopuolinen jatkokäyttö. Erilaiset rajapinnat mahdollistavat mm. tuotekuvien viennin mediapankista suoraan Reiman verkkokauppaan sekä muihin ulkoisiin järjestelmiin.

Työkalut, menetelmät ja tekniikat
  • Alustana markkinoiden nykyaikaisin materiaalipankkipalvelu – SmartBank
  • HTML, CSS, JavaScript, PHP, XML, STFP, MySQL, CodeIgniter, ImageMagick

Lisää referenssejämme