Pirkanmaan Osuuskaupan SmartGen-painotuotejärjestelmä

Pirkanmaan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama ja vastuullisesti palveleva paikallinen yritys, joka toimii osana S-ryhmää. Osuuskauppa harjoittaa päivittäistavara- ja käyttötavarakauppaa, ravintolakauppaa sekä polttoneste- ja liikennemyymäläkauppaa. Toiminta-ajatuksena on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille.

Kiinnostaisiko sinua vastaavanlainen toteutus?

Ota yhteyttä Jesse Paavolaan
jesse.paavola@smartfiles.fi | 040 766 6925

Mitä tehtiin

Toteutimme Pirkanmaan Osuuskaupalle viesti- ja tuotejulisteiden generointia helpottavan selainpohjaisen SmartGen-painotuotejärjestelmän. Järjestelmä mahdollistaa sen, että kauppiaat pystyvät itse muokkaamaan palveluun valmiiksi tallennettujen julisteiden teksti- ja kuvaosiota ilman, että julisteiden rakenne muuttuu. Kuvia puolestaan hallinnoidaan SmartBank-mediapankissa, jossa kuvien lisäys, muokkaus ja poisto on helppoa ja nopeaa. Kuvat kulkevat siis näiden kahden eri palvelun välillä sujuvasti.

SmartGeniin on kustomoitu useita erilaisia skaalautuvuuteen vaikuttavia toimintoja. Esimerkiksi julisteisiin syötetyn tekstin määrä vaikuttaa automaattisesti fonttikokoon sekä riviväliin. Myös julisteiden hintakenttä, joka koostuu kahdesta eri osasta, elää merkkimäärän mukaisesti. Pohjiin on myös upotettu taustavärillinen tekstilaatikko, joka skaalautuu muun sisällön mukaisesti.

Valmiit viesti- ja tuotejulisteet toimitetaan järjestelmästä suoraan painoon, jossa toimitaan tilauksen yhteydessä annettujen ohjeiden mukaisesti (esim. painomäärä, julisteen koko sekä materiaali sisä- tai ulkokäyttöön).

Työkalut, menetelmät ja tekniikat
  • Alustoina SmartGen-painotuotejärjestelmä sekä SmartBank-aineistonhallintapalvelu
  • PHP, HTML, CSS, PDFLib, GhostScript, CodeIgniter

Lisää referenssejämme