optonosto

OptoFidelityn verkkopalvelu-uudistus

OptoFidelity on suomalainen teknologiayritys, joka on erikoistunut testaus- ja mittausautomaatioon, konenäköjärjestelmiin sekä testaus- ja suunnittelupalveluihin. OptoFidelity toimii tiiviissä yhteistyössä koti- ja ulkomaisten tuotekehitysyritysten kanssa, joihin lukeutuvat mm. mobiili- ja multimedialaitteiden valmistajia, testauslaboratorioita ja älykkäiden työkoneiden rakentajia.

Kiinnostaisiko OptoFidelityn verkkopalvelu-uudistuksen kaltainen toteutus?

Ota yhteyttä asiakkuusjohtaja Hanna Kutschkeen
hanna.kutschke@smartfiles.fi | 050 345 0768

Mitä tehtiin

Suunnittelimme ja toteutimme OptoFidelityn tarpeisiinsa räätälöidyn verkkopalvelu-uudistuksen, jonka päätavoitteena on palvella yhä useampaa loppukäyttäjää responsiivisen rakenteensa puolesta. Erityisesti mobiilitoimivuus nousi avainasemaan rakenteellisessa suunnittelussa ja toteutuksessa.

Palvelu graafisessa ilmeessä toivottiin nykyaikaistusta sekä selkeyttä. Graafisessa suunnittelussa käytettiin hyväksi yritysilmeen mukaisia elementtejä ja värejä. Palvelu asennettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle, jotta palvelun hallinnointi sujuisi ylläpidon kannalta helpommin, ja jotta kieliversioiden teko olisi käytännöllisempää.

Tutustu OptoFidelityn verkkopalveluun

Työkalut, menetelmät ja tekniikat
  • Alustana avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmä
  • Käytettävyys-, käyttöliittymä- ja ulkoasun suunnittelu
  • Responsiivinen suunnittelu ja toteutus
  • HTML, CSS, PHP

Lisää referenssejämme