opto_slide2

OivaSeutu verkkolehti

Seutulehti UutisOiva on vuodesta 2012 ilmestynyt paikallislehti, joka kertoo Hämeenkyrön, Ikaalisten, Jämijärven ja Viljakkalan alueen asiat monipuolisesti ja kattavasti.

UutisOivan taustalta löytyvät perinteikkäät paikallislehdet Hämeenkyrön Sanomat ja Pohjois-Satakunta, jotka ovat toimineet alueen äänitorvina jo 1900-luvun alkupuolelta saakka.

Kiinnostaisiko OivaSeutu verkkolehden kaltainen toteutus?

Ota yhteyttä Hanna Kutschkeen
hanna.kutschke@smartfiles.fi | 050 345 0768

Mitä tehtiin

Suunnitelimme ja toteutumme Mediaperhe Oivan seutulehdelle verkkopalvelun, jossa yhdistyvät ajankohtaiset uutiset, paikalliset tapahtumat sekä matkailuvinkit. Projektin tavoitteena oli tehdä kattava verkkosivusto, josta kävijä saisi mahdollisimman paljon monipuolista informaatiota.

Ajankohtaiset uutiset tulevat sivustolle erillisestä uutistenhallintapalvelusta rajapinnan kautta. Tapahtumaosio on toteutettu siten, että käyttäjät voivat itse ilmoittaa tapahtumiaan OivaSeudulle, jonka ylläpitäjä tarkastaa ilmoitukset.

Sivuston käytettävyyssuunnittelussa otettiin huomioon palvelun skaalautuvuus kaikille päätelaitteille. Palvelu asennettiin WordPress-julkaisujärjestelmään, jotta ylläpidettävyys olisi helppoa.

Tutustu OivaSeutuun

Työkalut, menetelmät ja tekniikat
  • Alustana avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmä
  • Käytettävyyssuunnittelu
  • Responsiivinen suunnittelu ja toteutus
  • HTML, CSS, PHP

Lisää referenssejämme