kotipizza_banner

Kotipizzan markkinointimateriaalien personointi- ja tilausjärjestelmä

Kotipizza on koko Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Kotipizza on perustettu vuonna 1987 ja sillä on tällä hetkellä lähes 270 ravintolaa.

Kotipizzan tavoitteena on lanseerata Suomen markkinoille uusia fast casual -ravintolakonsepteja, joissa panostetaan kohtuuhintaiseen, mutta perinteistä pikaruokaa tuoreempaan ja vastuullisemmin tuotettuun ruokaan.

Kiinnostaisiko sinua vastaavanlainen toteutus?

Ota yhteyttä Jesse Paavolaan
jesse.paavola@smartfiles.fi | 040 766 6925

Mitä tehtiin

Toteutimme Kotipizzalle painomateriaalien tilausjärjestelmän, josta Kotipizza-yrittäjät voivat tilata valmiit ja personoidut painotuotteet suoraan Kotipizzan yhteistyökumppanilta Hämeen Kirjapaino Oy:ltä.

Tilausjärjestelmä on toteutukseltaan verkkokauppamainen. Jokaisella Kotipizza-yrittäjällä on tunnukset järjestelmään, jota kautta he näkevät oman tilaushistoriansa sekä pystyvät lisäämään ja muokkaamaan laskutus- ja toimitusosoitteitaan. Painotuotteet on jaettu kategorioihin ja jokaisesta on näkyvillä kuva, hinta, varastosaldo sekä tekniset tiedot.

Personoitavien markkinointimateriaalien muokkaus tapahtuu SmartGenin avulla. Järjestelmän avulla yrittäjät voivat luoda itse suoramarkkinointikirjeitä, erikokoisia lehti-ilmoituksia sekä menuja valmiisiin pohjiin, joissa on tietyt personoitavat kentät esim. ravintolan yhteystiedoille, aukioloajoille sekä kampanjan voimassaoloaikoihin ja tarjouksien rajoiteteksteihin. Uusia pohjia tulee aina uusien kampanjoiden myötä.

Painotuotteiden tilaaminen tapahtuu yksinkertaisesti lisäämällä tuotteita haluttu määrä ostoskoriin ja lähettämällä tilaus, joka menee suoraan Hämeen Kirjapaino Oy:lle. Personoitavat materiaalit on myös mahdollista ladata itselleen tai lähettää järjestelmästä suoraan eteenpäin.

Työkalut, menetelmät ja tekniikat
  • Alustoina SmartGen-painotuotejärjestelmä sekä Magento-verkkokauppa
  • PHP, HTML, CSS, PDFLib, GhostScript, CodeIgniter

Lisää referenssejämme