Kempin SmartGen-painotuotejärjestelmä

Kemppi on hitsausalan edelläkävijä. Yritys kehittää älykkäitä laitteita, hitsaustuotannon hallintaohjelmistoja sekä näitä tukevia asiantuntijapalveluja niin vaativiin teollisiin sovelluksiin kuin kuluttajan tarpeisiin. Tavoitteena on tarjota ratkaisuja, joilla heidän asiakkaansa voivat parantaa hitsaustuotantonsa arvoa merkittävästi.

Kemppi työllistää tällä hetkellä yli 600 hitsauksen asiantuntijaa 17 maassa ja sen lisäksi partneriverkosto tarjoaa paikallista asiantuntemusta asiakkaiden käyttöön yli 60 maassa.

Kiinnostuitko SmartGen web-to-print -palvelustamme?

Ota yhteyttä Jesse Paavolaan
jesse.paavola@smartfiles.fi | 040 766 6925

Mitä tehtiin

Toteutimme Kempille käyntikorttien generointia ja hallintaa helpottavan selainpohjaisen SmartGen-painotuotejärjestelmän. SmartGen on web-to-print-palvelumme vakiomuotoisten painotuotteiden ja aineistojen personointia varten. Palveluun tallennetaan tuotteiden vakiopohjat, joiden tekstejä käyttäjä pystyy muokkaamaan ilman, että dokumenttien rakenne muuttuu.

Kempin SmartGeniin on kustomoitu muun muassa käyntikorttien maakohtaiset tiedot, jotka ovat helposti valittavissa pudotusvalikon kautta. Eri kieliversioiden hallinnointi on näin ollen sujuvampaa. Lisäksi käyntikortit voidaan lähettää järjestelmän kautta automaattisesti painettavaksi tai vastaavasti käyttäjä voi ladata tiedostot omalle koneelleen.

Työkalut, menetelmät ja tekniikat
  • Alustana SmartGen-painotuotejärjestelmä
  • PHP, HTML, CSS, PDFLib, GhostScript, CodeIgniter

Lisää referenssejämme