opto_slide2

Cavitar Ltd:n verkkopalvelu-uudistus

Cavitar Ltd on kansainvälisesti toimiva asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää korkean teknologian diodilaservalaistus- ja reaaliaikamonitorointilaitteita useille teollisuuden ja teknikan aloille. Yrityksen tuotteilla voidaan parantaa laatua, tuottavuutta ja turvallisuutta sekä nopeuttaa tuotantoprosesseja ja kasvattaa tuottoja.

Kiinnostaisiko Cavitar Ltd:n verkkopalvelu-uudistuksen kaltainen toteutus?

Ota yhteyttä asiakkuusjohtaja Hanna Kutschkeen
hanna.kutschke@smartfiles.fi | 050 345 0768

Mitä tehtiin

Toteutimme Cavitarille kokonaisvaltaisen verkkopalvelu-uudistuksen. Suunnittelimme uuden sivuston käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemuksen sekä hoidimme teknisen toteutuksen. Verkkosivuston konkreettisiksi tavoitteiksi asetettiin verkkopalvelun kävijämäärien kasvattaminen sekä suorien yhteydenottopyyntöjen määrän lisääminen.

Suunnittelun pohjalle otettiin aiemman verkkopalvelun statistiikan antama data muun muassa käyttäjän kulkemista poluista verkkopalveluun ja sen sisällä, suosituimmista sivuista sekä yleisimmistä palvelun käyttötavoista. Käytettävyys- ja käyttäjäkokemussuunnittelussa huomioitiin yhteydenottopyyntöihin toivottu matala kynnys sekä sisällön looginen järjestely. Palvelu siirrettiin avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmään, jotta sivuston ylläpidettävyys, seuranta ja optimointi sekä sisällön jakaminen jatkossa helpottuisi.

Verkkopalvelu-uudistuksen yhdeydessä teimme lisäksi sosiaalisen median kanavasuunnittelua Cavitarin liiketoiminnan kannalta relevanttien sähköisten kanavien osalta ja laadimme suunnitelman markkinoinnin boostaamisesta kanavakohtaisesti. Pidimme aiheesta myös koulutuksen.

Cavitar on sitoutunut kehittämään sivustoaan jatkossa asiakkaitaan paremmin palvelevaksi. He myös valitsivat sivustolle monipuolisen SmartCare-huolenpitopalvelumme. Palvelun avulla seurataan aktiivisesti verkkopalvelun tavoitteiden toteutumista sekä kävijävirtaa. Palvelu tarjoaa kvartaaleittain tehtävän sivustoanalyysin sivuston jatkuvaan optimoimiseen sekä kävijöiden tarpeiden parempaan ymmärtämiseen. Palveluun sisältyy myös sivuston jatkuva tekninen ylläpito.

Tutustu Cavitarin uuteen verkkopalveluun.

Työkalut, menetelmät ja tekniikat
  • Alustana avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmä
  • Käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelu
  • Responsiivinen suunnittelu ja toteutus
  • HTML, CSS, PHP
  • Kanavamarkkinoinnissa: LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube
  • SmartCare-huolenpitopalvelu

Lisää referenssejämme