Palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia verkkopalvelukokemuksia käytettävyys silmälläpitäen. Tarjoamme laajalla skaalalla palveluita aina pienistä kampanjasivustoista suuriin verkkosivustoratkaisuihin. Materiaalipankkipalvelumme tarjoaa markkinoiden innovatiivisimmat ratkaisut digitaaliseen aineistonhallintaan materiaalipankiksi ja kuvapankkiratkaisuiksi.

Palveluun liittyy olennaisesti myös personoitavien painotuotteiden tekemiseen tarvittavat web-to-print palvelut. Personoitavia painotuotteita voidaan tehdä palveluidemme avulla suoraan verkkoselaimella. Lisäksi erilaiset sähköisen kaupankäynnin ratkaisut, näköisjulkaisut ja monikanavajulkaisu ovat meille ja asiakkaillemme arkipäivää.

Käytämme erilaisia avoimen lähdekoodin alustoja sekä omia verkkopalveluratkaisujamme. Teemme integraatioita ja luomme uutta.

Verkkopalvelut suunnittelemme responsiivisiksi, jolloin niitä voidaan käyttää kaikilla laitealustoilla, PC:illä, Maceillä, tableteilla ja mobiililaitteilla. Toteutuksessa käytämme uusimpia verkkotekniikoita. Tunnemme ja toteutamme erilaiset HTML5 ja CSS3 ratkaisut.

Palveluskaalamme on laaja aina konsultaatiosta ja ideoinnista, ulkoasujen ja graafisen ilmeen suunnitteluun sekä tietysti palveluiden käytännön toteutukseen. Henkilökuntamme erityisosaamista on tietokantasuunnittelut, ohjelmointi ja se käytännön tekninen toteutus. Emme siis pelkästään toteuta verkkopalveluita vain olemassa olevien järjestelmien avulla vaan voimme toteuttaa yksilölliset palvelut ihan tyhjältä pöydältä valmiiksi toimivaksi ratkaisuksi asti.

Erityisosaamistamme ovat erilaiset tietokantapohjaiset verkkopalvelut, niiden ideointi, suunnittelu ja toteutus alusta pitäen.

Etsitkö tuoreita ideoita verkkopalveluihisi tai kaipaatko kenties lisätehoja verkkomarkkinointiin? Ota meihin yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä!