Markkinoinnin automaatio

Markkinointiviestinnän pitää pystyä perustelemaan aina vain paremmin syy olemassaoloonsa. Viestejä pitää voida tuottaa yhä moninaisimmille kohderyhmille ja tuloksia täytyy pystyä mittaamaan entistä tarkemmin. Monikanavaisuus, asiakastiedon hyödyntäminen sekä markkinoinnin automaatio ovat välineitä, joilla on mahdollista toteuttaa ja suunnitella parempaa markkinointiviestintää. Nämä keinot vaativat entistä enemmän eri osasten hallintaa ja ymmärtämistä. Tämän kokonaisuuden hallintaa ei tarvitse tehdä itse.

Kokonaisvaltaisen ja mitattavan palvelun markkinointiviestintään tunnet nyt nimellä Fly! Fly tuo ulottuvillesi kaikki markkinointiautomaation hyödyt paremmasta mitattavuudesta toimivampaan viestintään ja tehokkaampaan myyntiin. Samalla saat käyttöösi osaavat sisällöntuotantopalvelut sekä avaimet tarvitsemiisi kanaviin, oli kyse sitten sosiaalisesta mediasta, mobiilista tai printistä.

Kysy meiltä, miten markkinointia voidaan parantaa automaatiolla ja kohdistamalla markkinointia yhä tarkemmin. Kerromme mielellämme lisää markkinoinnin automaatiosta, monikanavaisesta julkaisemisesta, sosiaalisen median palveluista ja markkinointiviestinnän kokonaisuuden hallinnasta ja projektien johtamisesta.

Tutustu tarkemmin Fly-palveluun.

Kiinnostuitko markkinoinnin automaatiosta ja monikanavaisesta julkaisemisesta? Kysy lisää meiltä

Miika Haavisto
toimitusjohtaja, julkaiseminen
050 553 0446, miika@flypartners.fi

Hanna Kutschke
automaatio, teknologiat ja kanavasuunnittelu
050 345 0768, hanna@flypartners.fi