Haussa Junior Web Developer

@ SMART FILES, TAMPERE KESKUS

Oletko etsimämme talentti?

Hae joukkoomme jo tänään,
tai viimeistään 23.6.2019

Smart Files etsii nyt Junior Web Developeria osaksi kahdeksan hengen kehitystiimiään. Tässä tehtävässä olet mukana verkkopalveluihin keskittyvissä asiakasprojekteissa, joihin kuuluu erityisesti verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehitys. Lisäksi voit päästä osallistumaan myös tuotekehitysprojekteihin. Junior Developerina olet kokeneempien kehittäjiemme apuna rakentamassa pienempiä kokonaisuuksia useassa projektissa yhtäaikaa. Työtehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi integraatioiden tekemiseen, palveluiden pystyttämiseen, kehittämiseen, ylläpitämiseen ja asiakaskohtaisten ominaisuuksien toteuttamiseen.

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintatapoihimme sekä osaavan tiimin tuen

  • Kiinnostavia ja vaihtelevia asiakasprojekteja mm. suurille suomalaisille pörssiyrityksille. Erilaisten projektien myötä pääset kasvattamaan omaa osaamistasi ja saat näkemystä erilaisten ratkaisujen rakentamisesta

  • Työympäristön, jossa panostetaan työskentelytapojen kehittämiseen ja halutaan tuottaa laadukasta jälkeä – tästä esimerkkinä Smart Filesillä on oma sisäinen prosessi hyvän koodin tekemiseen
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissa sekä edetä vastuullisempiin tehtäviin

HAE MUKAAN NYT

Yhden päivän aikana tyypillisesti työstetään useampaa projektia, mikä tuo työpäiviin vaihtelua, mutta toisaalta vaatii myös sinulta halua ja kykyä vaihtaa projektista toiseen. Projekteihin on koottu Smart Filesin sisältä tiimi, jossa vastuut ovat jaettu tiimiläisten kykyjen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Tavoitteenamme on, että kehittäjämme pääsevät tekemään heille mielekkäitä ja soveltuvia tehtäviä. Töitä tehdään pääosin yhdessä Smart Filesin toimistolla.

Käyttämämme teknologiat vaihtelevat asiakasprojektien mukaan, mutta tyypillisesti stackiimme kuuluu tärkeimpänä PHP sekä JavaScript (Angular, Vue), HTML ja CSS. Tämä ei kuitenkaan ole vaatimusluettelo eli emme odota sinulta osaamista kaikesta etukäteen vaan ennemminkin arvostamme haluasi oppia ja työskennellä näillä teknologioilla. Sovit hyvin Smart Filesin tiimiin, jos haluat kehittää omaa osaamistasi, laadukkaan ja toimivan koodin tekeminen kiinnostaa ja työskentelet itseohjautuvasti.

Odotamme sinulta:

  • Relevantteja IT-alan opintoja
  • Osaamista jostakin seuraavista: PHP, HTML, CSS, JavaScript
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi työkokemus ja/tai harrastuneisuus ohjelmoinnin parissa
  • Aikaisempi kokemus WordPressistä, Magentosta tai muista PHP-viitekehyksistä
  • Linux-tuntemus

MIKÄLI TEHTÄVÄ HERÄTTI KIINNOSTUKSESI, LAITA CV JA HAKEMUS TULEMAAN

HAE MUKAAN NYT

Tehtävään ja hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä, otathan yhteyttä:

Laura Heikkinen, aTalent Recruitment Coordinator
laura.heikkinen(a)atalenti.fi | 050 578 0750