Markkinoiden nykyaikaisin materiaalipankkipalvelu

Etsitkö älykästä aineistonhallintaa? Meiltä löytyy ratkaisu. SmartBank -mediapankkipalvelumme on täysin uudistunut aineistonhallinnan kokonaisuus ja se on markkinoiden nykyaikaisin materiaalipankkipalvelu. Mediapankki on toteutettu viimeisimpien tekniikoiden avulla ja se palvelee kaikenlaisia aineistonhallinnan tarpeita. Palvelu skaalautuu pienistä tarpeista aina suuriin digitaalisen aineistonhallinnan kokonaisuuksiin.

Uudistunut SmartBank -mediapankki tarjoaa monipuoliset ja modernit työkalut digitaalisten aineistojen hallintaan, tiedostojen jakamiseen ja niiden jatkokäyttöön sekä monikanavajulkaisuun.

Materiaalipankkialustan erityisominaisuutena on uudenlainen ja täysin valikkorakenteeton alusta, joka mahdollistaa entistä paremmat hakutoiminnallisuudet, aineistojen löytymisen ja niihen jaottelun. Aineistot eivät jatkossa ole enää sidottuja staattiseen valikkorakenteeseen vaan niitä voidaan kategorisoida ja jaotella kaikenlaisten tarpeiden mukaan.

SmartBank -mediapankki on erinomainen kuvapankkipalvelu. Palvelussa olevat automaattiset kuvankäsittelytoiminnot helpottavat päivittäistä työtä.

Kiinnostuitko aineistonhallinnasta? Kysy lisää SmartBank-tuotevastaavaltamme Jesse Paavolalta
jesse.paavola@smartfiles.fi  |  040 766 6925